Здравейте колеги от няколко седмици имам 156, с оригинален касетофон алфа ромео, днес един приятел ми донеси едно cd да пробвам ама не ми хареса и му го върнах, сложих отново касетофонът исписа ми code и 4 чертички след това бробвах с 1111 но не стана , след това чертичките си стоят и нищо не може да се въведе. Моля ви за някакъв съвет или ако знаета как мога да го оправя. Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
оригинален касетофон
Collapse
X
-
Здравей,колега.
Върху самият касетофон няма ли някаде лепенка с написания код ,защото това е практика на повечето хора да си го драснат там.
Другият вариян по модел на касетофона да се търси в гоогле някакъв универсален код или такъв сайт за разкодиране по сериен номер..
-
третият вариант ако не намериш нищо по първите два е да се разходиш до Милано моторс там по номера на рамата трябва да ти кажат кода . Поне така е за всички автомобили Рено . За тях тази услуга е безплатна .Предполагам , че и италианците не са по на зад в това отношение .Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vanko_monev Покажи съобщениемоделът е 932 а сер. номер е 60621186
"Remove eprom x24co1 from board, and pin connect pin 4 to pin 5 (shortcircuit) when asking for code just push 1111.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
На ломско шосе, ако уцелиш момент да нямат нищо спешно срещу двайсетина лева за петнайсетина минути(хайде да са 25 със сваляне и качване) си готовГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеНа ломско шосе, ако уцелиш момент да нямат нищо спешно срещу двайсетина лева за петнайсетина минути(хайде да са 25 със сваляне и качване) си готов0888515205
Comment
Comment